Revolut, ha számít a pénzed!

Vásárolsz külföldről? Utazol külföldre? A Revolutra biztosan szükséged van! Arról nem is beszélve, hogy teljesen díjmentesen beszerezhető!

A Revolut egy Prepaid bankkártyát biztosító Fintech cég, ahol egy mobil alkalmazás segítségével tudod kezelni a pénzed. Feltölteni egy másik bankkártyával tudod akár már Ft-ban is, teljessen ingyenesen. A feltöltésnek nincs költsége és azonnal végbemegy.

De miért is jó, hogy egyik bankszámládról egy másikra pakolsz át pénzt a bankkártyáddal?

  • Először is azért, mert jár hozzá egy ingyenes MasterCard vagy VISA bankkártya és egy virtuális bankkártya is a biztonságosabb netes fizetésekhez.
  • Egyszerre több pénznemben is tárolhatod a pénzed, mert az alkalmazáson belül az átváltás nem drága, banki átváltás költségén, hanem közel középárfolyamon történik, amivel pl. a Google is számol (Google-be rákeresve pl.: 1 EUR to HUF)
  • Havi 75.000 Ft összegig (vagy ekkora összegnek megfelelő akármilyen valutában) ingyenes KP felvét a világ bármely bankhoz tartozó ATM-ben (EURONET és egyéb nem banki automaták kerülendők). A havi KP felvét keretét átlépve a KP felvét +2% költséggel jár.
  • Ingyenes utalás, külföldi utalások esetén is. Habár néhány országba utalás esetén költséget számolhat fel a bank a fogadó fél oldalán, de neked ingyenes lesz. Magyarországra mindkét fél számára ingyenes, 24 órán belül lezajló utalás.
  • A Revolut-al rendelkező barátaidnak való pénzküldés azon nyomban végrehajtódik.
  • Nincs semmiféle költsége. Sem számlavezetési díj, sem éves kártyadíj. Semmilyen rejtett költség!

Általában a kártyának van szállítási díja, de most azt is elengedik, sőt ha 2019. október 3-ig regisztrálsz az alábbi linken, nem csak a kártya szállítása lesz ingyenes, de még 3000 Ft jóváírást is kapsz a kártyára annak megérkezte és aktiválása utáni 48 órán elül.

Regisztrációkor a már létező bankkártyádat be kell állítanod, hogy az lesz az (egyik, ha többet is szeretnél) kártyád, amivel majd feltöltöd a Revolut egyenleged. Ehhez fel is kell tölteni 3500 Ft-al, de azt akár a regisztráció után azonnal el is költheted ha igényelsz egy virtuális kártyát is, vagy ingyen kiutalhatod a bankszámládra.

Miért éri meg a Revolutnak, hogy mindez ingyenes?

Léteznek prémium szolgáltatásaik is, ahol 2-szer vagy 3-szor nagyobb KP felvét tehető meg, mint az ingyenes tagsággal, továbbá egyéb szolgáltatásokat is tartalmaz, mint utasbiztosítás, spaciális – akár fém – bankkártya, stb. De az ingyenes tagság is tökéletes arra, ha az ember külföldről vásárol, vagy csak fizet a bankkártyájával külföldön. A 75e Ft-os KP felvét pedig általában bőven elég, még külföldön is. A középárfolyam miatt és az egyéb banki díjak okán (mint pl. külföldi kp felvét) nagyon is megéri egy Revolut káryát igényelni, hiszen ingyen van, még ha nem használjuk sincs semmi küldtsége, sőt most még 3000 Ft bónuszt is kapunk.

Rendeld meg most!

Admin
Xiaomi és Home Assistant függő, Google Home tulajdonos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*